Hoe werkt het?

Onder deskundige begeleiding van mij als diëtist kunnen we er samen voor zorgen dat u blijvend van uw overgewicht afkomt. Als u een afspraak heeft gemaakt voor een GRATIS intakegesprek zal ik samen met u bepalen waar uw streefgewicht ligt en hoe lang u bezig zult zijn met het Prodimed dieet. Daarnaast bespreken we natuurlijk hoe het dieet in zijn werk gaat en zullen we uw medisch verleden bekijken middels een gezondheidsverklaring die ingevuld moet worden. Als laatste zullen we samen de fase waarin u zult gaan starten bespreken.

images-1

DE ACTIEVE FASE

Tijdens het begin van deze fase zult u een faseformulier ontvangen met alle specifieke richtlijnen voor deze fase. Het is erg belangrijk dat u deze richtlijnen strikt opvolgt om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken. Zodra u gaat starten in de actieve fase van het Prodimed dieet bestaat uw dagelijkse voeding met name uit de Prodimed zakjes naar keuze en groenten (fase 1). Hoe lang u deze fasen moet volgen is afhankelijk van het gewicht dat u kwijt wilt raken.Tijdens het dieet zullen we op een gegeven moment overstappen naar de volgende fase, fase 2. In deze fase mag u weer beperkt andere voedingsmiddelen nuttigen zoals vlees/vis en groenten.

Unknown

DE OVERGANGSFASE

Na de actieve fase, waarin we al flink wat kilo’s zijn afgevallen, is het ook weer belangrijk dat het lichaam langzamerhand weer gaat wennen aan de ‘normale voeding’. Daarom behoren fase 3 en 4 tot de overgangsfase. Het ontbijt (fase 3) en de lunch (fase 4) worden weer toegevoegd.

Unknown-1

DE ONDERHOUDSFASE

Nu we de overgangsfase hebben afgerond stappen we over naar de vijfde en laatste fase in de onderhoudsfase. Het gewicht dat we nu kwijt zijn willen we ook niet meer terug zien vandaar dat we er nu voor moeten zorgen dat u dit gewicht blijft houden. U heeft tijdens de fasen die we hebben doorlopen een nieuw eetpatroon ontwikkeld en als we dat aanblijven houden kunt u dit behaalde gewicht behouden.

 

BELANG VAN BEGELEIDING

Gedurende het hele traject van het Prodimed dieet zal ik voor u klaar staan door middel van de wekelijkse contactmomenten die we hebben. Mocht u namelijk vragen hebben over het dieet of ergens tegen aan lopen dan kan ik u daarbij helpen. Daarnaast zullen we tijdens die momenten uw gewicht meten op een professionele weegschaal om te kijken naar het behaalde resultaat van de afgelopen week en als laatste zal het verloop van het dieet met u worden besproken. Kortom deze contactmomenten zullen dienen als de spreekwoordelijke ‘stok achter de deur’ en moeten ervoor zorgen dat u gemotiveerd en met een goed gevoel verder gaat om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken.

Go Top